Pentru a va indruma in alegerea produsului potrivit va rugam sa ne lasati datele dvs de contact si va vom contacta in cel mai scurt timp
Nume complet
Telefon
Trimite
Crest 3D White Brilliance
Pasta de dinti - Cantitate 116 gr.
41.65 lei
Avantaje
 
 • Cea mai avansata formula de albire a dintilor de la Crest
 • Rezultate vizibile de la prima folosire
 • Protejeaza smaltul impotriva noilor pete
 • Senzatie de prospetime de durata, aroma mentolata
 • Contine fluor 
Adauga in cos
Detalii
Afla mai multe despre produs

Alege cea mai avansată formulă de albire a dinților de la Crest! Pasta de dinți Crest 3D White Brilliance folosește particule de micro-curățare pentru a îndepărta petele de pe suprafața dinților.

De ce să apelezi la soluții costisitoare și sofisticate de albire a dinților, când ai la îndemână cea mai eficientă pastă de dinți cu efect de albire pe care o poți găsi?

Datorită cele mai recente tehnologii de albire a dinților, pe bază de microparticule de curățare, pasta de dinți Crest 3D White Brilliance reușește să îndepărteze petele de pe suprafața dinților dar și din locurile greu accesibile, în proporție de până la 95%. În plus, datorită aromei intens mentolate, folosirea ei oferă respirației tale o senzație de prospețime revigorantă care durează.

Pasta de dinți Crest 3D White Brilliance funcționează pe baza complexului „iluminator”, adăugând luciu și strălucire dinților tăi chiar și după prima folosire.

Cu formula sa cu efect de spumă, pasta de dinți Crest înconjoară dinții și îndepărtează petele chiar și din locurile greu accesibile.

În doar câteva zile de folosire, 95% din petele de pe suprafața dinților tăi vor dispărea și vei obține un zâmbet lucios și strălucitor, demn de invidiat.

Pasta conține fluor menit să protejeze smalțul dinților și să-i sporească rezistența în fața noilor pete cauzate de produse precum cafea, tutun, ciocolată, ceai, vin roșu etc.

Compania americană Crest activează în domeniul igienei dentare din 1955. Albirea dinților cu ajutorul pastei de dinți Crest 3D White Brilliance este eficientă și sigură, fiind aprobată de Asociația Stomatologilor Americani.

Avantajele pastei de dinți Crest 3D White Brilliance:

- Cea mai avansată formulă de albire a dinților de la Crest

- Rezultate vizibile de la prima folosire

- Senzație de prospețime de durată datorită aromei mentolate

- Elimină petele din locurile greu accesibile

- Protejează smalțul dinților

- Previne apariția noilor pete pe dinți

- Conține fluor

Recomandare: pasta Crest 3D White Brilliance este eficientă doar pentru dinții naturali.

Produse de intretinere
Pentru a mentine cat mai mult timp rezultatul obtinut in urma tratamentului de albire va oferim produsele noastre de intretinere
Iti recomandam
Crest 3D White Whitestrips
33.15 lei
Glamorous Rinse
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
Nivel de albire
Detalii
afla mai multe despre produs

Cu apa de gură Crest 3D White Whitestrips Glamorous Rinse, vei obține mai mult decât respirație proaspătă care durează, ci și dinți vizibil mai albi în 7 zile.

Menține-ți respirația proaspătă și contribuie semnificativ la albirea dinților tăi!

Întreținerea igienei orale nu se rezumă doar la periajul zilnic cu pastă de dinți și folosirea unei ațe dentare. Folosirea apei de gură este esențială în îmbunătățirea igienei dentare pentru fiecare dintre noi.

O apă de gură de calitate omoară germenii răspunzători pentru respirația urât mirositoare și oferă protecție împotriva noilor pete care pot apărea pe suprafața dinților. În plus, ea previne apariția cariilor și consolidează smalțul dinților.

Apa de gură Crest 3D White Whitestrips Glamorous Rinse este eficientă dacă este folosită zilnic, după fiecare periaj dentar. Datorită formulei sale triple, ea contribuie semnificativ la împrospătarea respirației, protejarea dinților și albirea acestora.

Cu apa de gură Crest, efectele albirii dinților se vor observa în 7 zile.

Pentru un efect optim, se recomandă folosirea apei de gură Crest împreună cu pasta de dinți Crest 3D White Glamorous White.

Avantaje apa de gură Crest 3D White Whitestrips Glamorous Rinse:

-  Albire vizibilă în 7 zile

-  Protecție împotriva noilor pete

-  Omoară germenii răspunzători pentru respirația urât mirositoare

-  Nu conține alcool

Alege acum apa de gură Crest pentru a avea respirație proaspătă și dinți mai albi!


Ce inseamna nivelul de albire
 • Nivelul 1 2 nuante
 • Nivelul 2 3 nuante
 • Nivelul 3 4 nuante
 • Nivelul 4 5-6 nuante
 • Nivelul 5 6 nuante
 • Nivelul 6 7-10 nuante
© 2005 - 2019 CoolSmile - Albirea dintilor - in 3 zile. All rights reserved. All copy and claims valid only in Romania | Twitter