Pentru a va indruma in alegerea produsului potrivit va rugam sa ne lasati datele dvs de contact si va vom contacta in cel mai scurt timp
Nume complet
Telefon
Trimite
Arm & Hammer Sonic Pro Clean
Periuta electrica sonica
135.15 lei
Avantaje
 
 • Demonstrat clinic ca poate inlatura pana la 95% din placa bacteriana.
 • Curatare dinamica printre dinti datorita vibratiilor sonice.
 • Pana la 16.000 de vibratii pe minut. 
 • Curatare mai buna decat periutele electrice cu cap rotativ.
 • Capete interschimbabile
Adauga in cos
Detalii
Afla mai multe despre produs

Curăță în profunzime și dinamic cu periuța de dinți electrică Arm & Hammer Sonic Pro Clean! Tehnologia sonică este dovedită clinic ca fiind cea mai eficientă în reducerea plăcii bacteriene.

Cu ajutorul tehnologiei sonice avansate de curățare, vei înlătura până la 95% din placa bacteriană. Periuta electrica Sonic Pro Clean funcționează pe baza celei mai eficiente tehnologii de curățare, care este dovedită clinic.

Datorită tehnologiei sonice avansate, vei obține o curățare puternică, în profunzime, la 16.000 vibrații sonice pe minut. Spre deosebire de orice altă periuță de dinți manuală sau cu cap rotativ, periuța electrică Sonic Pro Clean ajută și la păstrarea dinților mai puternici și sănătoși, pentru mai mult timp.

Acțiunea dinamică a periuței electrice sonice face ca pasta de dinți și apa să pătrundă în locuri greu accesibile în timpul periajului dentar, contribuind în mod direct la eliminarea plăcii bacteriene.

Înlocuiește chiar de astăzi periuța ta de dinți obișnuită cu periuta electrica Sonic Pro Clean și vei simți diferența încă de la primul periaj!

Pachetul conține 2 baterii AA și 2 capete interschimbabile ale periuței, care îți oferă posibilitatea să te bucuri de tehnologia de curățare avansată a acesteia cât mai mult timp.

Avantaje periuta electrica Sonic Pro Clean:

-   Demonstrat clinic că înlătură până la 95% din placa bacteriană

-   Curățare dinamică printre dinți datorită vibrațiilor sonice

-   Până la 16.000 de vibrații pe minut

-   Curățare mai bună decât periuțele de dinți cu cap rotativ

-   Capete interschimbabile

 

Produse de intretinere
Pentru a mentine cat mai mult timp rezultatul obtinut in urma tratamentului de albire va oferim produsele noastre de intretinere
Iti recomandam
Crest 3D White LUXE
58.65 lei
Diamond Strong
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
Nivel de albire
Detalii
afla mai multe despre produs

Este timpul să experimentezi cea mai eficientă pastă de dinți creată de Crest, care îndepărtează până la 90% din pete în doar 7 zile: Crest 3D White LUXE Diamond Strong.

Experimentează senzația de curățenie orală la cel mai înalt nivel cu pasta de dinți Crest 3D White LUXE Diamond Strong. Este vârful de gamă al companiei americane Crest, pasta despre care se spune că ar fi cea mai eficientă în albirea dinților de pe piață.

Producătorii susțin că această pastă de dinți îndepărtează până la 90% din petele de pe suprafața dinților în doar 7 zile, iar acest lucru a fost dovedit clinic.

Cu noua sa formulă, mai spumoasă, pasta de dinți Crest 3D White LUXE Diamond Strong înconjoară dinții, pătrunzând și în locurile greu accesibile la fiecare periaj. Astfel, ea este capabilă să ofere luciu deosebit dinților, albindu-i mai repede și mai bine ca oricând.

Spre deosebire de alte paste de dinți de albire de pe piață, LUXE Diamond Strong are dublu efect încă de la prima folosire: ea îndepărtează petele greu accesibile dar și întărește dinții, ajutând la îndepărtarea tartrului.

Datorită aromei sale intens mentolate, lasă o senzație de prospețime care durează întreaga zi. Conține fluor și protejează smalțul dinților mai bine ca orice altă pastă de dinți.

Alege Crest 3D White LUXE Diamond Strong și lasă-te surprins de efectele sale asupra dinților tăi! Este recomandat să o folosești de două ori pe zi, timp de cel puțin 7 zile, pentru a avea dinți mai albi și strălucitori.

Compania americană Crest activează în domeniul igienei dentare din 1955. Albirea dinților cu ajutorul pastei de dinți Crest 3D White LUXE Diamond Strong este eficientă și sigură, fiind aprobată de Asociația Stomatologilor Americani.

Avantajele pastei Crest 3D LUXE Diamond Strong:

- Îndepărtează până la 90% din petele de pe suprafața dinților în doar 7 zile

- Datorită noii tehnologii folosite, oferă un luciu aparte dinților

- Conține fluor și ajută la îndepărtarea tartrului

- Elimină petele din zonele greu accesibile

- Datorită aromei mentolate, lasă o senzație de prospețime de durată

- Protejează, întărește și reface smalțul dinților

Recomandare: pasta de dinti Crest este eficientă doar pentru dinții naturali.


Ce inseamna nivelul de albire
 • Nivelul 1 2 nuante
 • Nivelul 2 3 nuante
 • Nivelul 3 4 nuante
 • Nivelul 4 5-6 nuante
 • Nivelul 5 6 nuante
 • Nivelul 6 7-10 nuante
© 2005 - 2018 CoolSmile - Albirea dintilor - in 3 zile. All rights reserved. All copy and claims valid only in Romania | Twitter