Pentru a va indruma in alegerea produsului potrivit va rugam sa ne lasati datele dvs de contact si va vom contacta in cel mai scurt timp
Nume complet
Telefon
Trimite
Crest 3D White LUXE Diamond Strong
Pasta de dinti ( Cantitate -156 gr. )
58.65 lei
Avantaje
 
 •  Indeparteaza pana la 90% din petele de pe suprafata dintilor in doar 1 saptamana
 •  Datorita noii tehnologii folosite, dintii reflecta lumina 
 •  Contine fluor si ajuta la indepartarea tartrului
 •  Elimina petele din locurile greu accesibile
 •  Datorita aromei mentolate lasa o senzatie de prospetime
 •  Protejeaza smaltul dintilor impotriva noilor pete
 •  Intareste si reface smaltul dintilor
Adauga in cos
Detalii
Afla mai multe despre produs

Este timpul să experimentezi cea mai eficientă pastă de dinți creată de Crest, care îndepărtează până la 90% din pete în doar 7 zile: Crest 3D White LUXE Diamond Strong.

Experimentează senzația de curățenie orală la cel mai înalt nivel cu pasta de dinți Crest 3D White LUXE Diamond Strong. Este vârful de gamă al companiei americane Crest, pasta despre care se spune că ar fi cea mai eficientă în albirea dinților de pe piață.

Producătorii susțin că această pastă de dinți îndepărtează până la 90% din petele de pe suprafața dinților în doar 7 zile, iar acest lucru a fost dovedit clinic.

Cu noua sa formulă, mai spumoasă, pasta de dinți Crest 3D White LUXE Diamond Strong înconjoară dinții, pătrunzând și în locurile greu accesibile la fiecare periaj. Astfel, ea este capabilă să ofere luciu deosebit dinților, albindu-i mai repede și mai bine ca oricând.

Spre deosebire de alte paste de dinți de albire de pe piață, LUXE Diamond Strong are dublu efect încă de la prima folosire: ea îndepărtează petele greu accesibile dar și întărește dinții, ajutând la îndepărtarea tartrului.

Datorită aromei sale intens mentolate, lasă o senzație de prospețime care durează întreaga zi. Conține fluor și protejează smalțul dinților mai bine ca orice altă pastă de dinți.

Alege Crest 3D White LUXE Diamond Strong și lasă-te surprins de efectele sale asupra dinților tăi! Este recomandat să o folosești de două ori pe zi, timp de cel puțin 7 zile, pentru a avea dinți mai albi și strălucitori.

Compania americană Crest activează în domeniul igienei dentare din 1955. Albirea dinților cu ajutorul pastei de dinți Crest 3D White LUXE Diamond Strong este eficientă și sigură, fiind aprobată de Asociația Stomatologilor Americani.

Avantajele pastei Crest 3D LUXE Diamond Strong:

- Îndepărtează până la 90% din petele de pe suprafața dinților în doar 7 zile

- Datorită noii tehnologii folosite, oferă un luciu aparte dinților

- Conține fluor și ajută la îndepărtarea tartrului

- Elimină petele din zonele greu accesibile

- Datorită aromei mentolate, lasă o senzație de prospețime de durată

- Protejează, întărește și reface smalțul dinților

Recomandare: pasta de dinti Crest este eficientă doar pentru dinții naturali.

Produse de intretinere
Pentru a mentine cat mai mult timp rezultatul obtinut in urma tratamentului de albire va oferim produsele noastre de intretinere
Iti recomandam
Soniclean
160.65 lei
Pro 2000
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
Nivel de albire
Detalii
afla mai multe despre produs

Cu periuța de dinți electrică Soniclean Pro 2000, înlături eficient placa bacteriană datorită celor 34.000 de pulsații pe minut. Obține un zâmbet mai alb și mai curat încă de la primul periaj!

Descoperă tehnologia sonică de curățare a periuței electrice Soniclean Pro 2000!

Aceasta înlătură placa bacteriană mult mai eficient decât periuțele electrice automate cu cap rotativ, datorită celor 34.000 de pulsații pe minut.

Cu ajutorul periilor sale special concepute pentru o curățare eficientă, vei obține mișcarea de periere completă, recomandată de medicii stomatologi.

Periuța Soniclean Pro 2000 îți pune la dispoziție 2 moduri de curățare: Whitening (albire) și Standard. Fiecare mod are rolul de a activa periile și vibrațiile corespunzătoare pentru a-ți oferi curățarea pe care o dorești.

Indiferent de modul de curățare ales, efectul este același. Poți schimba capătul periuței pentru oricare din cele 2 moduri, fie cu cel pentru adulți, fie cu cel pentru copii. Capătul destinat copiilor este recomandat și pentru persoanele cu dinți și gingii sensibile.

Ambele capete îți oferă o curățare puternică, în profunzime, care ajunge chiar și în cele mai dificile locuri. După câteva perieri complete, vei elimina placa bacteriană în proporție de 95%.

Mânerul său rezistent la apă îți permite să folosești această periuță de dinți chiar și sub duș! Este ultra-ușor și este conceput special împotriva presiunii asupra dinților.

În plus, periuța Soniclean Pro 2000 are un cronometru integrat care te ajută să știi când trebuie schimbată zona de periaj. La fiecare 30 de secunde, periuța te va avertiza cu un semnal să schimbi zona astfel încât, în 2 minute, să termini periajul.

După cele 2 minute, periuța se va opri.

Pachetul conține 2 baterii AA și 2 capete interschimbabile ale periuței, pentru adulți și copii.

Avantaje periuță electrică Soniclean Pro 2000:

-   Cronometru integrat de 2 minute pentru curățare eficientă

-   2 funcții de curățare: Albire și Standard

-   2 capete: adulți și copii

-   34.000 pulsații pe minut

-   Curățare dinamică printre dinți datorită vibrațiilor sonice

-   Capăt și mâner special concepute împotriva presiunii asupra dinților

-   100% satisfacție garantată

Produs original, importat din SUA.


Ce inseamna nivelul de albire
 • Nivelul 1 2 nuante
 • Nivelul 2 3 nuante
 • Nivelul 3 4 nuante
 • Nivelul 4 5-6 nuante
 • Nivelul 5 6 nuante
 • Nivelul 6 7-10 nuante
© 2005 - 2019 CoolSmile - Albirea dintilor - in 3 zile. All rights reserved. All copy and claims valid only in Romania | Twitter