Pentru a va indruma in alegerea produsului potrivit va rugam sa ne lasati datele dvs de contact si va vom contacta in cel mai scurt timp
Nume complet
Telefon
Trimite
Crest 3D White Whitestrips Glamorous Rinse
Apa de gura ( Cantitate -237 ml. )
33.15 lei
Avantaje

 

 • Albire vizibila in 7 zile.
 • Protectie impotriva noilor pete
 • Omoara germenii raspunzatori pentru respiratia urat mirositoare.
 • Nu contine alcool.
Adauga in cos
Detalii
Afla mai multe despre produs

Cu apa de gură Crest 3D White Whitestrips Glamorous Rinse, vei obține mai mult decât respirație proaspătă care durează, ci și dinți vizibil mai albi în 7 zile.

Menține-ți respirația proaspătă și contribuie semnificativ la albirea dinților tăi!

Întreținerea igienei orale nu se rezumă doar la periajul zilnic cu pastă de dinți și folosirea unei ațe dentare. Folosirea apei de gură este esențială în îmbunătățirea igienei dentare pentru fiecare dintre noi.

O apă de gură de calitate omoară germenii răspunzători pentru respirația urât mirositoare și oferă protecție împotriva noilor pete care pot apărea pe suprafața dinților. În plus, ea previne apariția cariilor și consolidează smalțul dinților.

Apa de gură Crest 3D White Whitestrips Glamorous Rinse este eficientă dacă este folosită zilnic, după fiecare periaj dentar. Datorită formulei sale triple, ea contribuie semnificativ la împrospătarea respirației, protejarea dinților și albirea acestora.

Cu apa de gură Crest, efectele albirii dinților se vor observa în 7 zile.

Pentru un efect optim, se recomandă folosirea apei de gură Crest împreună cu pasta de dinți Crest 3D White Glamorous White.

Avantaje apa de gură Crest 3D White Whitestrips Glamorous Rinse:

-  Albire vizibilă în 7 zile

-  Protecție împotriva noilor pete

-  Omoară germenii răspunzători pentru respirația urât mirositoare

-  Nu conține alcool

Alege acum apa de gură Crest pentru a avea respirație proaspătă și dinți mai albi!

Produse de intretinere
Pentru a mentine cat mai mult timp rezultatul obtinut in urma tratamentului de albire va oferim produsele noastre de intretinere
Iti recomandam
Crest 3D White
41.65 lei
Glamorous White
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
Nivel de albire
Detalii
afla mai multe despre produs

Vrei să elimini până la 90% din petele de pe suprafața dinților în doar 5 zile? Alege pasta de dinti Crest 3D White Glamorous White și oferă-le dinților tăi strălucirea de care au nevoie.

Studiile arată că un zâmbet poate fi benefic pentru organism, contribuind la reducerea tensiunii arteriale. Zâmbetul poate fi cel mai de preț lucru al omenirii, reușind să ne facă mai buni și mai sănătoși. Așadar, de ce să nu zâmbim în fiecare zi?

Având la îndemână pasta de dinti Crest 3D White Glamorous White, ai toate motivele să te mândrești cu zâmbetul tău. Vei avea, în doar 5 zile, dinți mai albi și strălucitori.

Cu noua sa formulă, mai spumoasă, pasta de dinti Crest înconjoară dinții, pătrunzând și în locurile greu accesibile. Astfel, ea este capabilă să ofere luciu deosebit danturii tale, albindu-i mai repede și mai bine ca oricare altă pastă.

Spre deosebire de alte paste de dinți de albire, în urma testelor efectuate, Crest s-a dovedit a fi una din singurele paste care elimină până la 90% din petele de pe suprafața dinților, după două utilizări pe zi, timp de 5 zile.

Compania americană Crest activează în domeniul igienei dentare din 1955 și a devenit de atunci cel mai de încredere producător din domeniu. Albirea dinților cu ajutorul pastei de dinți și a altor produse Crest este eficientă și sigură, fiind aprobată de Asociația Stomatologilor Americani.

Avantaje pasta de dinti Crest 3D White Glamorous White:

-          Elimină până la 90% din petele de pe suprafața dinților în doar 5 zile

-          Dă strălucire dinților încă de la prima folosire

-          Elimină petele din locurile greu accesibile

-          Protejează smalțul dinților

-          Previne apariția noilor pete pe dinți

Recomandare: pasta de dinti Crest este eficientă doar pentru dinții naturali.


Ce inseamna nivelul de albire
 • Nivelul 1 2 nuante
 • Nivelul 2 3 nuante
 • Nivelul 3 4 nuante
 • Nivelul 4 5-6 nuante
 • Nivelul 5 6 nuante
 • Nivelul 6 7-10 nuante
© 2005 - 2019 CoolSmile - Albirea dintilor - in 3 zile. All rights reserved. All copy and claims valid only in Romania | Twitter