Pentru a va indruma in alegerea produsului potrivit va rugam sa ne lasati datele dvs de contact si va vom contacta in cel mai scurt timp
Nume complet
Telefon
Trimite
Crest 3D White Glamorous White
Pasta de dinti ( Cantitate -155 gr. )
41.65 lei
Avantaje

 

 •  Elimina 90% din petele de pe suprafata dintilor in doar 5 zile
 •  Da stralucire dintilor de la prima folosire
 •  Elimina petele din locurile greu accesibile
 •  Protejeaza smaltul impotriva noilor pete
Adauga in cos
Detalii
Afla mai multe despre produs

Vrei să elimini până la 90% din petele de pe suprafața dinților în doar 5 zile? Alege pasta de dinti Crest 3D White Glamorous White și oferă-le dinților tăi strălucirea de care au nevoie.

Studiile arată că un zâmbet poate fi benefic pentru organism, contribuind la reducerea tensiunii arteriale. Zâmbetul poate fi cel mai de preț lucru al omenirii, reușind să ne facă mai buni și mai sănătoși. Așadar, de ce să nu zâmbim în fiecare zi?

Având la îndemână pasta de dinti Crest 3D White Glamorous White, ai toate motivele să te mândrești cu zâmbetul tău. Vei avea, în doar 5 zile, dinți mai albi și strălucitori.

Cu noua sa formulă, mai spumoasă, pasta de dinti Crest înconjoară dinții, pătrunzând și în locurile greu accesibile. Astfel, ea este capabilă să ofere luciu deosebit danturii tale, albindu-i mai repede și mai bine ca oricare altă pastă.

Spre deosebire de alte paste de dinți de albire, în urma testelor efectuate, Crest s-a dovedit a fi una din singurele paste care elimină până la 90% din petele de pe suprafața dinților, după două utilizări pe zi, timp de 5 zile.

Compania americană Crest activează în domeniul igienei dentare din 1955 și a devenit de atunci cel mai de încredere producător din domeniu. Albirea dinților cu ajutorul pastei de dinți și a altor produse Crest este eficientă și sigură, fiind aprobată de Asociația Stomatologilor Americani.

Avantaje pasta de dinti Crest 3D White Glamorous White:

-          Elimină până la 90% din petele de pe suprafața dinților în doar 5 zile

-          Dă strălucire dinților încă de la prima folosire

-          Elimină petele din locurile greu accesibile

-          Protejează smalțul dinților

-          Previne apariția noilor pete pe dinți

Recomandare: pasta de dinti Crest este eficientă doar pentru dinții naturali.

Produse de intretinere
Pentru a mentine cat mai mult timp rezultatul obtinut in urma tratamentului de albire va oferim produsele noastre de intretinere
Iti recomandam
Arm & Hammer
135.15 lei
Sonic Pro Clean
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
Nivel de albire
Detalii
afla mai multe despre produs

Curăță în profunzime și dinamic cu periuța de dinți electrică Arm & Hammer Sonic Pro Clean! Tehnologia sonică este dovedită clinic ca fiind cea mai eficientă în reducerea plăcii bacteriene.

Cu ajutorul tehnologiei sonice avansate de curățare, vei înlătura până la 95% din placa bacteriană. Periuta electrica Sonic Pro Clean funcționează pe baza celei mai eficiente tehnologii de curățare, care este dovedită clinic.

Datorită tehnologiei sonice avansate, vei obține o curățare puternică, în profunzime, la 16.000 vibrații sonice pe minut. Spre deosebire de orice altă periuță de dinți manuală sau cu cap rotativ, periuța electrică Sonic Pro Clean ajută și la păstrarea dinților mai puternici și sănătoși, pentru mai mult timp.

Acțiunea dinamică a periuței electrice sonice face ca pasta de dinți și apa să pătrundă în locuri greu accesibile în timpul periajului dentar, contribuind în mod direct la eliminarea plăcii bacteriene.

Înlocuiește chiar de astăzi periuța ta de dinți obișnuită cu periuta electrica Sonic Pro Clean și vei simți diferența încă de la primul periaj!

Pachetul conține 2 baterii AA și 2 capete interschimbabile ale periuței, care îți oferă posibilitatea să te bucuri de tehnologia de curățare avansată a acesteia cât mai mult timp.

Avantaje periuta electrica Sonic Pro Clean:

-   Demonstrat clinic că înlătură până la 95% din placa bacteriană

-   Curățare dinamică printre dinți datorită vibrațiilor sonice

-   Până la 16.000 de vibrații pe minut

-   Curățare mai bună decât periuțele de dinți cu cap rotativ

-   Capete interschimbabile

 


Ce inseamna nivelul de albire
 • Nivelul 1 2 nuante
 • Nivelul 2 3 nuante
 • Nivelul 3 4 nuante
 • Nivelul 4 5-6 nuante
 • Nivelul 5 6 nuante
 • Nivelul 6 7-10 nuante
© 2005 - 2019 CoolSmile - Albirea dintilor - in 3 zile. All rights reserved. All copy and claims valid only in Romania | Twitter