Pentru a va indruma in alegerea produsului potrivit va rugam sa ne lasati datele dvs de contact si va vom contacta in cel mai scurt timp
Nume complet
Telefon
Trimite
Despre noi

Cum să ai un zâmbet alb, strălucitor, care te diferențiază

 

Albirea dinților este de multă vreme un subiect de interes pentru orice om preocupat de aspectul său fizic. Dantura este un element cheie din înfățișarea fiecăruia și studiile arată că peste 50% dintre oameni își doresc dinți mai albi.

 

În urmă cu mai bine de 10 ani, tratamentele de albire a dinților nu erau la îndemâna oricărui român. Persoanele care doreau la acea vreme dinți mai albi apelau la medicii stomatologi, pentru tratamente nu tocmai accesibile ca preț.

 

La acea vreme, pe piața internațională se găseau numeroase produse și tratamente, însă ele nu erau cunoscute și nici accesibile publicului din România.

 

De aceea, în 2005, echipa noastră cu experiență de peste 7 ani în domeniul albirii dinților a lansat CoolSmile, primul magazin online din România dedicat exclusiv produselor de albire a dinților acasă.

 

Peste 100.000 de clienți mulțumiți

 

Am lansat CoolSmile din dorința de a introduce pe piața românească cele mai bune produse de albire a dinților de pe plan internațional. Deși începutul nu a fost ușor, iată că am reușit!

 

La scurt timp după lansare, au apărut și primii clienți, respectiv primele rezultate ale produselor noastre.

 

Am devenit creatori de zâmbete la cel mai înalt nivel. Cu ajutorul specialiștilor noștri și a serviciilor de consultanță gratuite oferite clienților, aceștia au reușit să obțină pe cont propriu, în locuințele lor, acel zâmbet alb care să-i diferențieze.

 

Pentru că orice zâmbet este contagios iar vestea unui zâmbet strălucitor se răspândește repede, am reușit ca până în prezent să oferim zâmbete strălucitoare pentru peste 100.000 de clienți mulțumiți.

 

Tratamente originale, importate din SUA

 

Magazinul online CoolSmile îți pune la dispoziție produse și tratamente aparținând unor mărci renumite în domeniul albirii dinților, precum: Crest 3D Whitestrips, Luster Premium White, Britesmile, Rembrandt ș.a.

 

Produsele noastre sunt confortabil și simplu de folosit și îți aduc rezultate vizibile chiar și după 3 zile de tratament. Ele sunt recomandate de medici stomatologi ca și tratamente de încredere pentru albirea dinților acasă, fără să dăuneze danturii și gingiilor.

 

Comercializăm doar produse și tratamente originale, importate direct din SUA, de calitate superioară. Pentru mai multe detalii, vizitează pagina Produse pentru albirea dintilor.

 

Pentru a intra în legătură cu noi, contacteaza-ne și vom răspunde în scurt timp.

 

Și... nu uita: „un zâmbet alb strălucitor te diferențiază de ceilalți”!Cum să ai un zâmbet alb, strălucitor, care te diferențiază

 

 


Ce inseamna nivelul de albire
  • Nivelul 1 2 nuante
  • Nivelul 2 3 nuante
  • Nivelul 3 4 nuante
  • Nivelul 4 5-6 nuante
  • Nivelul 5 6 nuante
  • Nivelul 6 7-10 nuante
© 2005 - 2019 CoolSmile - Albirea dintilor - in 3 zile. All rights reserved. All copy and claims valid only in Romania | Twitter