Pentru a va indruma in alegerea produsului potrivit va rugam sa ne lasati datele dvs de contact si va vom contacta in cel mai scurt timp
Nume complet
Telefon
Trimite
Cum platesc
Modalități de plată

 

Magazinul online CoolSmile îți pune la dispoziție trei modalități de plată:

Plata în numerar la livrare (Ramburs)

Plata se va face la livrare produselor de către curier, în lei, la valoarea din momentul confirmării prin email sau telefonice a comenzii.

Încasarea banilor se va face de către agentul (Fan Courier Express) care efectuează livrarea. Acesta îți va oferi factura și chitanța aferente plății.

Plata online cu cardul de credit sau debit

Pentru plata online, sunt acceptate cardurile sub mărcile VISA, MASTERCARD și MAESTRO.

Această modalitate de plată nu presupune niciun comision suplimentar față de prețul afișat în momentul confirmării comenzii.

Această metodă de plată este complet securizată. În momentul efectuării plății, pentru asigurarea protecției tranzacțiilor, transmiterea datelor tale confidențiale se face direct prin intermediul procesatorului de plăți (NETOPIA) către bancă, folosindu-se certificate SSL. Informațiile tale nu sunt în niciun moment stocate pe serverele CoolSmile și nu ajung în posesia noastră. Banca și procesatorul de plăți sunt singurele instituții care intră în contact cu aceste informații, iar ei oferă garanție totală.

Efectuarea cu success a tranzacției necesită furnizarea de către tine a codului cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și codul de securitate (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura ta). În funcție de cardul pe care îl folosești, codul de securitate poate lipsi.

Indiferent de valuta pe care o ai pe card, tranzacțiile se vor efectua în lei, la cursul de schimb al băncii la care deții cardul din ziua efectuării tranzacției.

Plata online cu cardul de credit în rate

Poți plăti cu cardul de credit până la 4 rate fixe cu 0% dobândă pentru următoarele carduri emise:

·         Credit Europe Bank - Card Avantaj

·         Garanti Bank - Bonus card

·         Banca Transilvania - Cardul Star BT

·         Banca BRD

·         Alpha Bank

Pentru selectarea numărului de rate, procedura este:

·         Adăugare produs/e în coș,

·         Introducere a datelor în formularul de comandă

·         Alegerea modalității de plată „OnLine cu cardul”.

Dupa ce ai apăsat pe „Trimite comanda” vei fi redirecționat către pagina procesatorului de carduri MobilPay. Pe această pagină vei completa datele cardului tău de credit și după ce acesta va fi verificat automat, ți se va da posibilitatea de a alege numărul de rate dorite.

 


Ce inseamna nivelul de albire
  • Nivelul 1 2 nuante
  • Nivelul 2 3 nuante
  • Nivelul 3 4 nuante
  • Nivelul 4 5-6 nuante
  • Nivelul 5 6 nuante
  • Nivelul 6 7-10 nuante
© 2005 - 2019 CoolSmile - Albirea dintilor - in 3 zile. All rights reserved. All copy and claims valid only in Romania | Twitter